18 april 2020
11:15

P08-8

Referat: Kista Sports Club - P08-8

Första Sanktan matchen för året visade sig bli en tuff tillställning. Redan på uppvärmningen insåg grabbarna att vi mött samma lag förra året även om vi den gången bara spelade 2 halvlekar.

Vi gick ut med fokus på att hålla ihop laget och försöka kontra vilket fungerade OK till en början och vi var på väg att få Fille att rinna igenom några gånger. Men vi orkade inte stå emot hela halvleken och hade 3-0 i baken efter första.

Andra halvlek började med att bollen studsade med oss. Vi gjorde två snabba mål genom Sam och Benjamin så ett tag såg det riktigt spännande ut. Motståndarna var dock bättre för dagen så det rann tyvärr iväg från 3-2 upp till 6-2. Vid det tillfället fick vi sätta in en kille till och lyckades reducera till 6-3 genom ett fint anfall som avslutades av Fille.

Inför sista hade vi förhoppningen att utnyttja vårt övertag men tyvärr gick vi bort oss ett par gånger och 6-3 förvandlades till 10-5. Dock kan vi konstatera att Coach Johans envetna tjatande om att träna fasta situationer bad frukt efter ett frisparksmål från Axel och en ett hörnmål av Sam efter inspel av Beyan.

Lite symptomatiskt för matchen var att Joshi simmästerskap målvakt för dagen fick det gröna kortet! Han var som en katt i mål och flög åt alla håll. Det hade nog varit minst 5 mål till utan hans räddningar.

En eloge för att vi lyckades hålla humöret upp OK hela matchen även fast det aldrig är kul att förlora. Nya tag redan idag.